بقلم / مني فارس
بعد غياب دام عشرين سنة كاملة، يعود واحد من أيقونات سينما الموضة والدراما إلى دور العرض المصرية، مع انطلاق عرض The Devil Wears Prada 2 بالتزامن مع إطلاقه في نحو 60 دولة حول العالم.
ليه تروح تشوفه؟
١. القصة اتطورت.. بس الروح فضلت الجزء الجديد مش مجرد نسخة منقحة من الأول، لكنه بيأخذك لعالم مختلف تسيطر عليه المنصات الرقمية وسوشيال ميديا، في مواجهة مباشرة مع تراجع الإعلام المطبوع، مع الحفاظ على نفس الإيقاع السريع والحوارات الحادة اللي عشقناها
٢. الرباعي المفضل عاد من جديد ميريل ستريب، آن هاثاواي، إيميلي بلانت، وستانلي توتشي، كلهم بيرجعوا لأدوارهم الأصلية في لمّة واحدة على الشاشة الكبيرة. وبيضمهم طاقم جديد من النجوم أبرزهم كينيث براناه، لوسي ليو، وجاستن ثيرو.
٣. الموضة والأزياء زي ما عرفناها وأكتر لو كنت من عشاق الستايل والفاشون، الفيلم ده هيكون وليمة بصرية حقيقية.
إيه اللي هتشوفه؟
تدور الأحداث حول ميراندا بريستلي وهي بتحاول تتأقلم مع عالم جديد خسرت فيه كتير من نفوذها التقليدي، في مواجهة مع ضغوط مهنية وشخصية أكثر نضجًا وقسوة من أي وقت فات.
المخرج ديفيد فرانكل أكد إن التحدي الأكبر كان يحافظ على روح الجزء الأول، مع تقديم تجربة أعمق تعكس تأثير الزمن على الشخصيات ونتائج قراراتهم القديمة.


